Verbakel Installatie

Service & Onderhoud

Ma - Vrij: 8:30 - 17:00

Verbakel Installatie is uw specialist in duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor uw woning. Sinds 1981 bieden wij deskundig advies over installaties die aansluiten bij uw duurzaamheids doelstellingen. Wilt u comfortabel en energiezuinig wonen? Verbakel Installatie maakt het mogelijk.

Telefonisch bereikbaar op:

015-3695358

Per e-mail bereikbaar op:

info@verbakelinstallatie.nl

Over ons

Verbakel Gas Service, opgericht in het historische jaar 1981 door het ondernemende echtpaar Koos en Anja Verbakel, begon als een specialist in het onderhoud van gasapparaten en het snel en vakkundig oplossen van storingen. In die vroege dagen lag de focus op het leveren van betrouwbare en kwalitatieve service, een principe dat nog steeds de kern vormt van onze bedrijfsfilosofie.

Na enkele jaren van succesvolle operaties en gestaag groeiende kennis, breidde Verbakel Gas Service haar diensten uit door ook installatiewerkzaamheden aan te bieden. Deze uitbreiding was een natuurlijke stap in onze evolutie, waarmee we onze expertise en service verder konden versterken. Onze diversiteit in dienstverlening stelt ons in staat om een breder scala aan klantbehoeften te vervullen, variërend van routineonderhoud tot complexe installatieprojecten.

Onze klantenkring is even divers als onze diensten. We bedienen zowel particuliere huishoudens als zakelijke klanten, waaronder bedrijven en instellingen. Deze brede klantenbasis heeft ons geholpen om diepgaande inzichten te verkrijgen in verschillende soorten gasinstallaties en de unieke uitdagingen die elke sector met zich meebrengt.

Geografisch gezien zijn we gevestigd in het hart van Pijnacker, op het dynamische bedrijventerrein de Boezem. Onze strategische locatie is niet alleen een centraal punt voor onze operaties, maar biedt ons ook voldoende ruimte voor onze kantoorfaciliteiten en een ruime opslagplaats. Deze locatie stelt ons in staat om efficiënt te werken en snel te reageren op de behoeften van onze klanten in de regio.

Kortom, Verbakel Gas Service is meer dan alleen een serviceprovider; het is een bedrijf met een rijke geschiedenis, diepgewortelde waarden en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Van bescheiden begin tot een gerespecteerde speler in de branche, we blijven ons inzetten voor het leveren van uitzonderlijke service en innovatieve oplossingen voor al uw gasgerelateerde behoeften.

Gecertificeerde installateurs

De Verbakel Installatie is op alle belangrijke fronten voorzien van de juiste certificering. De certificeringen variëren van kwaliteit en veiligheid tot de permissie om met bepaalde stoffen en installaties te mogen werken.
tekst

Heeft u vragen of komt u ergens niet uit?

Neem gerust contact met ons op! Wij staan elke dag voor u klaar, van 08:30 uur ’s ochtends tot 17:00 uur ’s avonds, om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw CV-ketel behoeften. Uw comfort en veiligheid zijn onze prioriteit. We horen graag van u!

Telefonisch bereikbaar op:

015-3695358

Per e-mail bereikbaar op:

info@verbakelinstallatie.nl